Изграждане на кабелни и wireless компютърни мрежи, конфигурация на рутери и други

NLT - предлага изграждането на компютърна мрежа за вашият офис или дом, инсталиране на рутери, структурно окабеляване и кабелни канали

Съвременният офис има нуждата от добре функционираща мрежа. Удобствата, които тя предлага (споделен интернет достъп, споделяне на файлове, улеснено правене на архивни копия на важните документи) предлагат безценен принос към работата ви. New Line Technology предлага изграждане на LAN/ VPN/ WAN мрежи поддържащи съвременни стандарти, с високо ниво на сигурност и ефективност. Ние предлагаме изграждане кабелни или безжични вътрешни или външни мрежи. NLT ще проектира мрежата, ще ви предложи различни варианти и ще се погрижи за последващата необходима хардуерна и софтуерна поддръжка. Ако имате проблеми със съществуващата на място мрежа, NLT ще ги разреши и ще оптимизира работата й. Можете да се консултирате с нашите специалисти по всички въпроси, засягащи изпълнението на проекта.

 

  • Проектиране на информационната инфраструктура на бизнес сгради - структурни кабелни системи и електрически инсталации, системи за контрол на достъпа, кабелна телевизия и др.; проектиране на всички видове LAN и WAN, включително оптични и безжични. При изграждане на кабелна мрежа, всички необходими кабели ще бъдат поставени в канали и максимално прикрити за ваше удобство – преди всичко, ние ще ви предложим варианти, като се съобразим с всички фактори.
  • Доставка на пасивно и активно мрежово оборудване и аксесоари (routers,  switches, hubs, patch panels, etc.) – ние не сме обвързани с конкретен производител, така че винаги може да разчитате на нашия безпристрастен поглед върху пазара.
  • Инсталиране и конфигуриране на активно мрежово оборудване – ние ще ви доставим необходимата техника и ще я конфигурираме
  • Монтаж и настройка на безжични локални мрежи и устройства за високоскоростна безжична връзка между локални мрежи.
  • Гаранционен и извън гаранционен сервиз – гаранцията зависи от типа на изградената мрежа  и използваните устройства
  • Обучение за предлаганите продукти и решения – ние любезно ще ви демонстрираме как работи създадения продукт, за да сте спокойно в по-нататъшната си работа с него.