Защо NLT

Защо NLT ... Защото Simply The Best

Ние предоставяме на клиентите си качествено, ефективно и бързо компютърно обслужване.

  •    Бързина                   

Едно от качествата, които характеризират работата ни, е бързината. Специалистът, отговарящ за Вашите компютри, е винаги достъпен на мобилният му телефон. Ако проблемът не може да бъде решен дистанционно, то ние можем да бъдем при вас в рамките на 2 часа за София.

  • Качество

Ние ще изградим мрежата ви според съвременни стандарти, според предпочитанията ви (кабелна или безжична), редовната компютърна профилактика ще гарантира безпроблемна работна среда за вас и служителите ви, а създадената от нас уеб страница ще ви даде преднина пред конкуренцията.

  • Сигурност

С нашите специалисти може да разчитате на редовно архивиране на информацията, което ще ви предпази от неочаквани проблеми, загуба на данни и неудобствата свързани с възстановяването им.

  •     Конфиденциалност

Вашите данни остават ваша собственост, нашата цел е осигурим изправното състояние на техниката, мрежата и компютрите ви. Когато се отнася до информацията на клиентите ни, ние работим на принципа „Каквото се случи във Вегас, си остава във Вегас!”

  • Цялостни офисни решения

Когато вие създавате или премествате офиса си, ние ще сме до вас за да ви помогнем в това начинание. Не е необходимо да сте наясно с техниката, за да се възползвате от предимствата й. Само кажете какви изисквания и предпочитания имате, и нашите специалисти ще ви предложат различни варианти за избор, след което ще се заемем с цялото техническо изпълнение. И не само това – към нас може да се обърнете и с всеки технически въпрос, касаещ бизнеса Ви.

  • Ясен и  разбираем диалог

Във всяка една ситуация, служителите ни ще ви помогнат, като на ясен и разбираем език обяснят проблема, и предложат методи за разрешаването му. Любезният и учтив тон е запазена марка на нашата фирма.

  • Възможност за избор

Опитът ни е научил, че всяка ситуация има няколко варианта за разрешаване. Ние ви предлагаме възможности, които най-добре подхождат за бизнеса ви. Всяка една от тях е добре аргументирана, а изпълнението й е гарантирано от компетентния ни персонал.

  • Информираност

С нашата система за информация, вие можете постоянно да проверите кога сме идвали при вас, поради каква причина, колко време е отнело посещението ни и какъв е статуса на проблема (разрешен/ неразрешен). Чрез месечната статистика и постоянната възможност за отчет, можете да проследите нашата работа при вас.